Om projektet

Varumärke

När vi utformade varumärket försökte vi väva natur, ekologi, hållbarhet och harmoni i en färgpalett. Vi uppmärksammade till den naturlig image och det subtila färgutbudet. 

Webbdesign

Lyx Service Östergötland AB är ett exklusivt företag som tillhandahåller ekologiska rengöringstjänster, vilket (för företaget) är oerhört viktigt och en harmoniskt, hållbart arbetsprocess och ett felfritt resultat. Vårt teams uppgift var att skapa en ny autentisk webbdesign och att skapa texter på svenska.

Sociala medier

Efter noggranna planeringar utformade vi en strategisk kommunikationsplan för sociala medier, och sedan handleder vi processen med materialets publicering. Vi tog även hand om administrationen av deras sociala mediekanaler genom att regelbundet lägga upp organiskt innehåll samt betalda annonser.

Sudeco websites

Kundrecension

Vi är jätte nöjda med professionell, effektiv kommunikation och ständig uppmärksamhet, med hänsyn till våra föränderliga behov. Stor hjälp av Dzeineta genom att generera en idé och skapa en webbdesign och utveckla dess funktionalitet. Logotypen skapad av Sudeco – motsvarade förväntningar, kvalitet och professionellt arbete. Tack för det!

VD/ Gitana Senvaityte

X

Boka ett gratis samtal med oss så kommer vi fram till hur vi kan hjälpa dig.

Låt oss diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa genom effektiv marknadsföring.