Uppdrag

Svarus AB i Ulricehamn

Svarus AB, beläget i Ulricehamn, är ett städföretag som begärde en ny hemsida då den befintliga inte helt optimerar verksamheten. Efter att ha analyserat den befintliga webbplatsen insåg vi att företaget behövde kvalitetsbilder som skapades under en personlig fotosession och en stark färg som förstärkte deras dynamiska logotyp. Vi erbjöd kunden att använda allt detta material för att skapa en helt ny webbplats.

Olika behov

Svarus:s tjänster är relevanta för både små och större företag som privatpersoner. Det var därför mycket viktigt för oss att spegla målgruppens olika behov och skapa en bekväm och informativ webbplats där varje användare skulle hitta relevant information om företaget.

Hemsida och innehåll

Vi skapade en webbplats som fungerar bra som ett säljfrämjande arrangemang och som även bildar en bild av ett professionellt företag. Vårt ansvar för den nya hemsidan var att ta hand om informationen, noggrant utveckla innehåll och att välja ut bildmaterial. Allt komplext arbete vi lade ner i projektet speglade företagets identitet! Efter att ha genomfört analysen av konkurrenter och identifierat nyckelord gick vi in i en betydande del av jobbet som var texten på svenska (låter fel att blanda in svensk text I den här meningen när texten är på engelska). För varje tjänst skapades en unik text och nyckelord, följt av komplettering av rubriker. Vi ansvarade också för att skapa det huvudsakliga verbala innehållet om företaget. Sammantaget speglar denna text både företagets affärsansikten och deras aktiviteter. Vi skapade en representativ, funktionell och tydlig webbplats för Svarus AB som är färgstark, snygg och lättnavigerad.

Sudeco socila media

Kundrecension

“Jag vill tacka hela Sudecos team för deras tålamod och goda råd. De är mycket kompetenta, professionella och produktiva i det arbete de utför. Kommunikationen gick smidigt och våra behov möttes med stor omsorg. Jag vill särskilt tacka Dzeineta V. för hennes kreativitet, professionella kunskap och tålamod. Både vi och våra kunder är mycket nöjda med deras professionella arbete, och vi rekommenderar dem till alla som behöver en egen professionell hemsida.”

VD/SVARUS AB- Lina S.

X

Boka ett gratis samtal med oss så kommer vi fram till hur vi kan hjälpa dig.

Låt oss diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa genom effektiv marknadsföring.