Om oss

Sudeco i Stockholm arbetar med att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet med fokus på långsiktiga resultat.

Företagets fyra huvudområden är varumärke, hemsidor, marknadsföringsstrategi och sociala medier. Vårt team har en bred kulturell mångfald och erfarenhet på internationella marknader som gör att vi kan titta på digitala och kreativa processer från olika synpunkter, skapa djärva, icke-standard och exklusiva lösningar som vi sedan presenterar för dig som kund i en motiverad och förståeligt språk. Vi erbjuder dig också ett fullservicepaket från en källa för att tillgodose dina behov och preferenser effektivt.

Eftersom den digitala marknaden är ett dynamiskt och konkurrenskraftigt område strävar vi efter att anpassa oss genom att arbeta innovativt, transparent, modigt och med kontinuerlig förbättring.

När du anställer oss kan ditt företag förvänta sig en ökning av gott rykte och försäljning, en nära och uppdaterad dialog och en större förståelse för den nuvarande svenska marknaden, vilket garanterar framgång för många litauiska företagare på den svenska marknaden.

Vårt team

Dzeineta Veniene

VD/ Marknadsförare/ Projektledare

Manvydas Linkys

Developent

Simona Ugianskaite

Social media specialist

Eleonora

Grafisk designer

Lina Buividaviciute

Textförfattare

Ida Jansson

Textförfattare

Olga

Fotograf

Kundrecensioner

 • “Vi är otroligt nöjd med tjänsterna som Sudeco har levererat för vår webbplats. Deras skickliga hand vid korrigeringen och förbättringen av vår hemsida har verkligen lyft fram dess styrkor. Dessutom har deras SEO-optimering varit en game-changer för vår online synlighet.

  Medarbetare Dzeineta visade upp en imponerande förståelse för designens finesser och förbättrade vår webbplats på ett sätt som inte bara är estetiskt tilltalande utan också användarvänligt. Den professionella inställningen och snabba responsen från både Sudeco och Dzeineta gjorde hela processen smidig och bekymmersfri.

  När det gäller SEO-optimeringen har vi sett konkreta resultat. Vår webbplats rankar nu högre på sökmotorerna, och vi har märkt en ökad trafik och konvertering. Deras strategier är verkligen effektiva och skräddarsydda för våra behov.

  Sammanfattningsvis är jag tacksam för det utmärkta arbete som Dzeineta har utfört. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker en pålitlig och professionell reklambyrå för webbdesign och SEO.

  Tack Sudeco för ert enastående arbete!

  Gokon Construction AB/ Silvija
 • “Jag vill tacka Sudeco för deras tålamod och goda råd. De är mycket kompetenta, professionella och produktiva i det arbete de gör. Kommunikationen gick smidigt och våra behov möttes med stor omsorg.

  Jag vill särskilt tacka Dzeineta V för hennes kreativitet, professionella kunskap och tålamod. Både vi och våra kunder är mycket nöjda med sitt professionella arbete, och vi rekommenderar dem till alla som behöver sin egen professionella webbplats.”

  SVARUS AB/ VD Lina S.
 • “Vi är jätte nöjda med professionell, effektiv kommunikation och ständig uppmärksamhet, med hänsyn till våra förändrade behov. Stor hjälp av Dzeineta genom att generera en idé och skapa en webbdesign och utveckla sin funktionalitet. Logotypen skapad av Sudeco – uppfyllde förväntningar, kvalitet och professionellt arbete. Tack för det!”

  Lyx Service Östergötland AB /VD Gitana Senvaitytė
 • “Som grundare och chef för Davids Måleri kan jag säkert säga att Sudecos arbete verkligen lönar sig och bidrar till framgången för vår verksamhet. Detta företag arbetar smidigt, snabbt och med maximal professionalism och lämnar inga frågor obesvarade. Vi har fått mycket positiv kundåterkoppling och på grund av deras resultat rekommenderar jag djärvt Sudeco som marknadsproffs som uppfyller alla förväntningar!”

  Davids Måleri / VD Dovydas Andriejauskas
X

Boka ett gratis samtal med oss så kommer vi fram till hur vi kan hjälpa dig.

Låt oss diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa genom effektiv marknadsföring.