Om oss

Sudeco i Stockholm arbetar med att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet med fokus på långsiktiga resultat.

Företagets fyra huvudområden är varumärke, hemsidor, marknadsföringsstrategi och sociala medier. Vårt team har en bred kulturell mångfald och erfarenhet på internationella marknader som gör att vi kan titta på digitala och kreativa processer från olika synpunkter, skapa djärva, icke-standard och exklusiva lösningar som vi sedan presenterar för dig som kund i en motiverad och förståeligt språk. Vi erbjuder dig också ett fullservicepaket från en källa för att tillgodose dina behov och preferenser effektivt.

Eftersom den digitala marknaden är ett dynamiskt och konkurrenskraftigt område strävar vi efter att anpassa oss genom att arbeta innovativt, transparent, modigt och med kontinuerlig förbättring.

När du anställer oss kan ditt företag förvänta sig en ökning av gott rykte och försäljning, en nära och uppdaterad dialog och en större förståelse för den nuvarande svenska marknaden, vilket garanterar framgång för många litauiska företagare på den svenska marknaden.

Vårt team

Džeineta Venienė

CMO/ Projektledare

Manvydas Linkys

Developent

Simona Ugianskaite

Social media specialist

Lina Buividaviciute

Copywriter

Martina H

Copywriter

Simona Ciparyte Ruze

Graphic designer

Olga S

Photograph

Kundrecensioner

 • “Jag vill tacka Sudeco för deras tålamod och goda råd. De är mycket kompetenta, professionella och produktiva i det arbete de gör. Kommunikationen gick smidigt och våra behov möttes med stor omsorg.

  Jag vill särskilt tacka Dzeineta V för hennes kreativitet, professionella kunskap och tålamod. Både vi och våra kunder är mycket nöjda med sitt professionella arbete, och vi rekommenderar dem till alla som behöver sin egen professionella webbplats.”

  VD/SVARUS AB- Lina S.
 • “Vi har arbetat med Dzeineta Veniene och hennes team i tre år. Under denna tid har vi varit övertygade om deras professionalism, flexibilitet, snabbhet och maximal engagemang för det arbete de utför.

  Vi anförde dem både vår marknadsföring på sociala nätverk och skapandet och administrationen av vår webbplats, vilket vi inte ångrade. Allt gjordes noggrant, kreativt och exakt! Vi rekommenderar djärvt Dzeineta Veniene och hennes team till alla som söker kvalitetsrepresentation på sociala nätverk, professionellt innehåll och konkreta resultat.”

  ScandicBygg UAB CEO/ Adomas Andriejauskas
 • “Vi är nöjda med professionell, effektiv kommunikation och ständig uppmärksamhet, med hänsyn till våra förändrade behov. Stor hjälp av Dzeineta genom att generera en idé och skapa en webbdesign och utveckla sin funktionalitet. Logotypen skapad av Sudeco – uppfyllde förväntningar, kvalitet och professionellt arbete. Tack för det!”

  Lyx Service Östergötland AB VD/ Gitana Senvaitytė