Om kunden

En hemsida som genererar försäljning

Linn Städ AB är ett modernt städföretag som verkar sedan 2009, med syfte att vara ledande och pålitlig för sina partners och kunder. När vi utformade en ny hemsida för vår kund, städföretaget Linns Städ AB hade vi som ändamål att skapa en ytterst konkurrenskraftig hemsida som bidrar till att sticka ut på den stora städtjänstmarknaden. Detta är anledningen till att vi skapade en priskalkylator, som är ett mycket lämpligt verktyg för att locka fler besökare, generera större försäljning och framhäva ett seriöst och ansvarsfullt företaget.

Prisberäknaren

Prisberäknaren hjälper företagskunderna att uppskatta sina behov och planera kostnader. Inom bara några minuter, enligt bostadstorlek och den önskade städningen räknas priserbjudandet ut. När vi utformade den här hemsidan fokuserade vi också på den visuella och användarvänliga biten, där resultatet blev en ljus, modern och upplyftande hemsida. Vi försökte återspegla företagets kvalitet, många års erfarenhet och flexibilitet för att fånga kundernas uppmärksamhet.

Sociala medier

Linn Städ strävade efter att nå ut till en mer specifik målgrupp för att främja försäljningen av sina städtjänster via webbplatsen och vi har skapat en ny företagsprofil på Facebook och Instagram. Efter noggranna planeringar utformade vi en strategisk kommunikationsplan för sociala medier, och sedan handleder vi processen med materialets publicering. Vi tog även hand om administrationen av deras sociala mediekanaler genom att regelbundet lägga upp organiskt innehåll samt betalda annonser.

X

Boka ett gratis samtal med oss så kommer vi fram till hur vi kan hjälpa dig.

Låt oss diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa genom effektiv marknadsföring.