Om kunden

En hemsida som genererar försäljning

Linn Städ AB är ett modernt städföretag som verkar sedan 2009, med syfte att vara ledande och pålitlig för sina partners och kunder.

En ytterst konkurrenskraftig hemsida

När vi utformade en ny hemsida för vår kund, städföretaget Linns Städ AB hade vi som ändamål att skapa en ytterst konkurrenskraftig hemsida som bidrar till att sticka ut på den stora städtjänstmarknaden. Detta är anledningen till att vi skapade en priskalkylator, som är ett mycket lämpligt verktyg för att locka fler besökare, generera större försäljning och framhäva ett seriöst och ansvarsfullt företaget.

Prisberäknaren

Prisberäknaren hjälper företagskunderna att uppskatta sina behov och planera kostnader. Inom bara några minuter, enligt bostadstorlek och den önskade städningen räknas priserbjudandet ut. När vi utformade den här hemsidan fokuserade vi också på den visuella och användarvänliga biten, där resultatet blev en ljus, modern och upplyftande hemsida. Vi försökte återspegla företagets kvalitet, många års erfarenhet och flexibilitet för att fånga kundernas uppmärksamhet.

Besök hemsidan