Om klienten

Marknadsföringsstrategi

Husdirekt I Jämtland AB, som ligger i norra Jämtland är ett företag som arbetar med att implementera byggandet av enskilda trähus. Grundaren av företaget vädjade oss om att ta hand om företagets visuella identitet, interna webbplatser och marknadsföringsstrategi

Visuell identitet

När det gäller visuell identitet analyserade vi marknaden och kundens konkurrenter. Vi började med varumärket som delades av en konkurrent och återspeglade företagets höga kvalitet. Ett grafiskt varumärke av företaget skapades, som valdes av titeln H grafisk stilisering – som ett element som identifierar ett företag som råder i hela märkesstilen. Dessutom skapade vi ett formulär, karta, visitkort, bilattribut, arbetskläder.

Innehållet och designen

Vidare fokuserade vi på skapandet av en snygg informationswebbplats. Designen på webbplatsen är baserad på Brandbook och övergripande märkesstylistik skapades av våra företagsdesigners. Med tanke på att Husdirekti Jämtland AB skryter med ett stort utförande av arbetsgalleri, som är odödlig av professionella fotografer, beslutade vi att ägna det mesta av platsutrymmet till dem. På webbplatsen presenterar vi de tjänster som tillhandahålls av företaget och deras nyhetsavsnitt. Vi valde bilder av natur och familj för att lyfta fram och anpassa platsen på webbplatsen och försökte upprätthålla en känsla av stabilitet, mognad och mysighet. Vårt mål var att upprätthålla en sömlös, mogen stil och därmed förmedla företagsvärden och mål.

Slutligen fokuserade vi på innehållet där vi arbetade med beredningen av påverkan, lätt -till -läst och informativa texter, eftersom kvalitetsinformation bäst säljer företagstjänster. Detta arbete resulterade i svenska texter som återspeglar företagets verkliga ansikte och de unika tjänsterna som de erbjuder.

Besök hemsidan