Om kunden

Scandicgroup är ett modernt byggföretag

Scandicgroup är ett modernt byggföretag som verkar sedan 2009, med syfte att vara ledande och pålitlig för sina partners, kunder och underleverantörer.

Hemsida

Vi fick förtroendet att skapa deras hemsida där vi arbetade med visuell kommunikation och lyfta fram varumärkets autenticitet. Resultatet blev en funktionell och användarvänlig webbplats som presenterades på två olika språk: svenska och litauiska. Vidare gjorde vi några fotosessioner för att illustrera företagets tidigare arbete med syfte att öka synlighet och stärka deras positiva image, vilket är ett bra sätt att komplettera befintlig information, skapa dynamik och öka igenkänningen.

Reklam på sociala nätverk

Annonsering på sociala nätverk är av stor betydelse och en nödvändighet för moderna och framgångsrika företag. Av denna anledning har vi utvecklat en kommunikationsplan för kunden och framgångsrikt skapat texter och visuell bild på både Facebook och Linkedin kanaler under mer än ett år. Som ett resultat utvecklas och återspeglas uppskattningen av företaget i företagets värderingar och bilden av ett framgångsrikt företag formas och stöds av kundens medvetenhet och kommande nya projekt.

Besök hemsidan

Kundrecension

“Vi har arbetat med Dzeineta Veniene och hennes team i tre år. Under denna tid har vi varit övertygade om deras professionalism, flexibilitet, snabbhet och maximala engagemang för det arbete de utför. Vi anförtrodde dem både vår reklam på sociala nätverk och skapandet och administrationen av vår webbplats.  Allt gjordes noggrant, kreativt och noggrant! Vi rekommenderar djärvt Dzeineta Veniene och hennes team till alla som söker kvalitetsrepresentation på sociala nätverk, professionellt innehåll och påtagliga resultat”

Scandicbygg UAB

CEO/ Adomas Andriejauskas