Om kunden

Davids Måleri AB

Davids Måleri AB är ett målningsföretag baserat i Stockholm. Det har verkat sedan 2015 och är välkänt på byggmarknaden för att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till stora byggföretag. Vi har varit i samarbete med detta företag länge i syfte att skapa sitt varumärke.

Om processen

I processen att skapa sin webbplats samlade vi väsentlig information om företaget från sin VD, Dydas Andriejuskas och vi övervägde också kundens önskemål genom att presentera företagets tjänster och tidigare projekt. Genom arrangerad fotosession skapade vi naturliga bilder för deras webbplats som nuvarande företagets ansikte ut. Vi skapade sedan en mogen och smakfull stil genom att kombinera ljusa varumärkesfärger, som återspeglar företagets ungdomliga energi.

Kundrecension

“Som grundare och chef för Davids Måleri kan jag säkert säga att Sudecos arbete verkligen lönar sig och bidrar till framgången för vår verksamhet. Detta företag arbetar smidigt, snabbt och med maximal professionalism och lämnar inga frågor obesvarade. Vi har fått mycket positiv kundåterkoppling och på grund av deras resultat rekommenderar jag djärvt Sudeco som marknadsproffs som uppfyller alla förväntningar!”

VD/ Dovydas Andriejauskas